Tropica akvárium növények Tropica akvárium növények
Főoldal | Magunkról | Hírek, akciók | GY.I.K. | Referencia munkák | Videók | Fórum | Jogi Nyilatkozat | Vásárlás menete | Vevő tájékoztató | Elérhetőség |
Webshop
Megújult a webáruházunk!

Minden esetben értesítést kapnak /elektronikus úton és telefonon/ rendelésükről.
Rengeteg akcióval várunk minden kedves vásárlót!!
Tovább a shopba >>

Keresés
 
 

Ajánlott blogok:


Vevő tájékoztató

Jelen weboldal használatával kapcsolatos tudnivalók:

Jelen weboldal felhasználói kijelentik, hogy egyetértenek ezekkel a szabályokkal, és elfogadják, hogy a Veréb és Kató Kft semmilyen esetben sem tehető felelőssé jelen weboldal használatáért.
A Tropicalfish.hu Weboldal magántulajdonban van!

Az érdeklődők előzetes tájékoztatására jött létre, döntés hozatal megkönnyítése végett. Ajánlattevésnek nem minősül, bármilyen változtatás jogát fenntartja a tulajdonos.

Képek illusztrációként szerepelnek, ami nem feltétlen azt jelenti, hogy az időközben a gyártók által végzett változtatásokkal megegyezőek.

1. Az árak tájékoztató jellegűek, mindenkori beszerzési, előállítási, Euro – Forint közötti árfolyam befolyásolhatja.
2. Amennyiben a megrendelés összege meghaladja, darabonként vagy összesen a 250.000 Ft-ot, minimum az érték 25 %-át de maximum 200.000 Forintot azaz Kettőszázezer Forint összeget kérünk előlegként. Ezen összeg számlánkra történő beérkezése után tudjuk az árut a futárszolgálat részére átadni. Ezt abban az esetben is kérjük amennyiben nincs raktáron a termék és rendelni kell aminek a beérkezési ideje több hét is lehet, ezt a visszaigazoláskor telefonon ill. E-mail formájában pontosítjuk. A raktárunkba érkezésig eltelt időre, ha az több hét sem fizetünk kamatot illetve a megrendelő sem tarthat rá igényt. Ezt a megrendelés elküldésével kinyilvánította és elfogadta.

3. A megrendelés beérkezése után minden esetben felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot és a pontos szállítási időpontot és az árat ekkor egyeztetjük le. Az áru kézhezvételekor nem lehet különbség az ekkor megbeszélt árhoz képest!
4. A szállítási időpont is csak technikai akadály és rossz időjárási körülmény miatt csúszhat el. Az áru útját az MPL Logisztikai cégnél telefonos érdeklődés után tudják nyomon követni. Amikor az árut feladtuk, egy e-mail értesítőt küldünk erről minden esetben, vagy telefonon értesítjük a szállításról!

5. Az oldalon szereplő írásos és képes anyag másolására (részben vagy egészben), 3. személynek való tovább adására, egyéb területeken való felhasználására, stb. a tulajdonos írásos engedélye (beleegyezése) nélkül nem lehet!

6. Továbbá az oldalon semmifajta változtatást a tulajdonos írásos engedélye nélkül nem lehetséges. A Web oldalt természetszerűleg védve van a különböző számítógépet károsító programoktól, vírusoktól, de garantálni nem tudjuk a károsító elemek lehetőségét! Se anyagi, se erkölcsi, se jogi felelősséget nem tudunk vállalni az ebből adódó, problémákból, károkból.


7. Az oldal valamennyi kép-, szöveges és hangfájlja valamint az animációk, videók stb. kivonatos vagy bármilyen más alkotó elemei szerzői jogi védelem alatt állnak. Kivonatok másolása, tárolása és további feldolgozása csupán magáncélra engedélyezettek. Iparszerű használatuk nyomatékos írásbeli engedély alapján történhet.

8. Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A megadott árak bruttó árak (tartalmazzák a forgalmi adót), azonban a szállítási költségeket nem tartalmazzák, kivétel a 30 eFt feletti vásárlásnál, mert ez esetben tartalmazzák.

9. Az ügyfél elfogadja, hogy a kijelölt listákon, bonusz kártyákon és hírleveleken keresztül érkező adatok vállalaton belüli piackutatási és marketing célokra összesíthetők, feldolgozhatók, tárolhatók és használhatók.
10. A Veréb és Kató Kft. fenntartja magának a jogot, hogy adott esetben kizárjon bizonyos személyeket a szerviz és/vagy a szállítás teljesítése alól, amennyiben erre alapos oka van.

11. A személyes adatok javítják szervíz szolgáltatásunkat, az adatok adott esetben továbbadhatók a társult vállalatok számára a rendelés kiszállításának és elszámolásának egyszerűsítése érdekében.

Az üzleti feltételekkel kapcsolatos további kérdéseikre, a Jogi szabályozás illetve a Vásárlás menete menüpont ad választ. Amennyiben további kérdések merülnek fel, kérem, jelezzék felénk.

Minden beküldött anyaggal kapcsolatban a szerző kijelenti, hogy egyetért azzal, hogy az anyagot nyilvánosságra hozzák, és automatikusan lemond szerzői jogáról és az esetleges publikálási honoráriumról.

A Veréb és Kató Kft semmilyen jellegű felelősséget nem vállal a hibás tartalmakért vagy az átviteli tévedésekért. Csupán azért tudunk garantáltan kezeskedni, hogy igyekszünk az ilyen hibák számát a lehető legalacsonyabban tartani!

Ehhez kérjük az Önök segítségét is. Ha az oldalon elírást, hibát vagy esetleg valótlanságot talál, kérjük jelezze felénk, hogy minél előbb javítani tudjuk.
Tropicalfish
Veréb és Kató Kft


Veréb és Kató kft. 2010 - Minden jog fenntartva!
Európa legnagyobb vizinövény termesztője, a Dán Tropica cég weblapjaMagyarországi Könnyűbúvár
PortálLevinen Akvrisztikai Blogja


Magyar Akvaristák Közössége


Nemzetközi Akvaristák Közössége


     
Dev by: z404